sâmbătă, 17 ianuarie 2015

cum sa optinem trafic pentru blog gratuit

Cum sa-ti optimizezi siteul, cum sa faci trafic pe site sau pe blog

Cum sa-ti optimizezi siteul, cum sa faci trafic pe site sau pe blog"
Optimizare site web | Firma SEO | Servicii SEO
Optimizare site web - fima servicii seo ce ofera consultanta seo, audit seo, optimizare site web si promovare site online.
Optimizare Site pentru Motoarele de Cautare (SEO)
Promovarea site-ului în Motoarele de căutare (SEO) presupune un şir de măsuri care vizează creşterea traficului site-ului. Toate lucrările de promovare pentru motoarele de căutare sunt împărţite în două mari categorii, optimizarea site-ului şi promovarea propriu-zisă a site-ului.
Comparatie: publicitatea prin anunturi Google AdWords si optimizarea site-ului pentru listarea naturala Google (SEO)
Vrei sa alerge clientii dupa tine? Ajuta-i sa te gaseasca cu Google.

Vinzi bere? Traiasca meciurile. Vinzi detergenti? Traiasca telenovelele. Pentru unii publicitatea clasica e inca functionala. Pentru noi ceilalti exista doar Google.
Despre optimizarea unui site cu ajutorul SEO
Ce inseamna Seo?

Seo inseamna Search engine optimization asta insemnand metodele de obtinere a traficului de pe mototarele de cautare(Google,Yahoo,Bing etc) asta insemnand ca pentru o anumita cautare site-ul sa fie in primele rezultate sau sa fie pe prima pozitie asta generand mai mult trafic pentru site-ul/blog-ul tau.

Cu ce ne ajuta Seo?
Daca o pagina sau mai multe din site-ul tau sunt pe primele locuri in cautari atunci sunt mult mai multe sanse ca un vizitator sa intre pe site-ul tau decat daca acesta ar fi pozitionat pe a doua pagina in cautari asta insemnand mai mult trafic ceea ce duce la o eficienta mai buna a servicilor de publicitate folosite pentru a monetiza site-ul ( adsense , bidvertiser, clickbank si altele) deci mai multi bani online.

Ce putem face ca site-ul sa stea cat mai bine pe Google?

1.Cel mai important aspect este ca articolele si continutul sa fie cat mai originale desi asta inseamna mai multa munca , un site original fata de unul cu continut copiat va sta mult mai bine in ierarhia google
Este foarte important ca site-ul sa aiba o viteza de incarcare buna , sa nu fie foarte incarcat , sa aiba un aspect curat, scris lizibil si continut cat mai bun.

2. Titlul
Titlul pagini web este un aspect foarte important in optimizarea acesteia de aceea este foarte important ca acesta sa arate subiectul pagini web ceea ce poate duce la o indexare mai buna in motoarele de cautare asta insemanand o cresterea a pozitiei pagini in rezultatele motoarelor de cautare

3. Pagerank-ul
Este influentat de backlink-uri adica linkuri catre site-ul nostru de pe alte site-uri , valoarea pagerank-ului este influentara de aceste link-uri dar mai ales de calitatea acestora spre exemplu un link care vine de pe o pagina de pagerank 4 face mult mai mult decat de pe 5 pagini cu pagerank 2 sa zicem.
O alta categorie de linkuri sunt cele interne adica un link de pe o pagina a site-ului duce catre o alta pagina a site-ului desi aceste link-uri sunt mai usor de facut ele nu au importanta chiar asa de mare in formarea Pagerank-ului fata de backlinks

4. Keywords(cuvinte cheie)

Keywords sunt cuvintele de baza ale site-ului tau cele pe care acesta se bazeaza in cautarile google , care au legatura cu subiectul site-ului si se intalnesc in cea mai mare parte a site-ului.
Alegerea keywords-urilor reprezinta un factor determinant in optimizarea site-ului. Este recomandant sa alegi cuvinte care sunt cautate pe google dar nu foarte multe site-uri le folosesc asta inseamna sa nu folosesti un keyword pe care concurenta este foarte mare pentru ca practic nu vei avea nici o sansa in fata site-urilor mari

5. Header


In interiorul headerului este recomandat sa puneti cateva cuvinte cheie dar nu prea multe pentru ca poate duce la confuzia din partea google dar si a vizitatorului.
Si cuvintele scrise in bold, italic sau emphasis sunt importante dar mai putin fata de header.

6. Target-area site-ului

Acest aspect este unul foarte important si inseamna stabilirea tipului de vizitatori pe care ii vrei pe site-ul tau asta insemnand carei categorii de oamenii i se adreseaza site-ul si ce doresc acestia de la site-ul tau
spre exemplu un site cu recenzi auto se adreseaza pasionatiilor de masini iar un alt site cu recenzi despre jocurile video se adreseaza pasionatiilor jocurilor pe calculator
cel cu recenzi auto va avea keywords-uri despre masini iar cel cu jocurile keywords-uri despre jocuri

Cam acesta este tutorialul SEO dar acestea sunt doar cateva aspecte ale optimizari

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu